L'Associació treballa per a millorar la vida quotidiana de les persones al·lèrgiques a aliments i làtex impulsant projectes concrets i col·laborant amb organitzacions i institucions.

20/12/2017

L'associació Immunitas Vera d'al·lèrgics a aliments i làtex de Catalunya és una entitat privada sense ànim de lucre creada amb el propòsit de millorar la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies. Va néixer com a iniciativa d'un grup de pares i mares de nens al·lèrgics alimentaris amb l'ajuda del pediatre Dr. Jaume Miquel i Salses. Des de la seva constitució es duen terme diferents iniciatives orientades a millorar la situació de les persones afectades per al·lèrgia a aliments i o làtex, dirigint les seves peticions o oferint col·laboració a les organitzacions professionals, empreses, institucions i administracions públiques relacionades amb el col·lectiu.
 
Al seu portal immunitasvera.org disposeu de tota la informació sobre al·lèrgens alimentaris més freqüents com la llet de vaca, fruits secs, els ous i algunes fruites. També trobareu els consells, tractaments a seguir i eines per aprendre a conviure amb l'al·lèrgia. El web aprofundeix una mica més facilitant informació pràctica de com afrontar un àpat fora de casa, per exemple al menjador de l'escola.
 
Podreu consultar també articles sobre normativa en l'etiquetatge dels aliments i seguretat així com notícies relacionades i jornades o actes que poden ser del vostre interès. Al seu blog podreu llegir receptes i material relacionat amb les al·lèrgies per treballar amb els més petits.
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes