L'ACCAC crea el primer calendari escolar de Catalunya públic de Google per facilitar la gestió i organització de les cases de colònies, escoles, famílies i entitats.

L'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC), en la seva voluntat de facilitar la feina a gestors de cases de colònies, mestres, famílies i entitats, ha publicat un calendari públic de Google per tal que es puguin afegir les principals dates del calendari escolar català a la seva agenda.

D'aquesta manera, es fa més senzilla la tasca de planificar activitats, colònies i sortides amb un calendari sempre actualitzat i consultable des de qualsevol dispositiu.

Com afegir el calendari escolar català 

D'una manera fàcil i automàtica, les persones que ho desitgin podran incloure les vacances, diades i festes més destacades del calendari escolar al seu calendari de Google i tenir actualitzades, per exemple, les dates de Setmana Santa, dijous gras o la Segona Pasqua del curs vinent. El procediment que s'ha de seguir per afegir-lo és molt ràpid i senzill:

a) Clicant a l'enllaç i acceptant que s'agregui el calendari.

b) Clicant l'enllaç i després el símbol + de la cantonada inferior dreta.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes