L'ACCAC ha cregut important facilitar assessorament i amb preus molt adaptats a la realitat de les instal·lacions juvenils, perquè els socis estiguin al dia de la llei.

01/06/2018

Des del 25 de maig és d’obligat compliment el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades. Per això, les empreses han d’adaptar-se a la nova normativa per la importància de protegir les dades dels seus usuaris i clients. L’objectiu del nou reglament consisteix a establir un marc europeu comú en matèria de protecció de dades, per tal que totes les empreses i organitzacions que tracten dades de ciutadans europeus s’atenguin a una única legislació en tota la UE, evitant així diferències de criteris i règims sancionadors segons el país en el qual es realitzi el tractament. 

A més, el fet d'estar al dia i complir amb la normativa depura i delega responsabilitats de tots els usuaris que manipulen les dades (treballadors, col·laboradors, assessories, informàtics,...). D'altra banda, a nivell organitzatiu la regulació també ajuda a optimitzar els recursos i, per tant, millora l'eficàcia del sistema de treball.

Per tal de facilitar l'adaptació als gestors de les instal·lacions juvenils, l'ACCAC recorda que compta amb un acord amb Lant Advocats, un bufet de serveis jurídics i consultoria pioner en noves tecnologies i expert en l'assessorament legal en el tractament de dades personals. A través d'aquesta col·laboració, els socis poden tenir assessorament en la implantació del nou reglament, a través d'una aplicació en línia, i el servei també inclou una assegurança de sancions fins a 60.000 euros. Els interessats, només s'han de posar en contacte amb l'Associació.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes