La central de compres de l'ACCAC fa el llançament de productes de promoció per a les cases de colònies i albergs.

01/06/2018

La central de compra Serhs, amb qui l’ACCAC té un acord de col·laboració, comença aquest mes una campanya amb prpostes i solucions a preus especials per a les cases de colònies i albergs. Mensualment, els socis de l’Associació rebran via correu electrònic aquelles ofertes específiques pensades segons les seves necessitats. Els socis que ja siguin clients de Serhs els poden fer-ne la comanda pels canals habituals i  aquells que no ho siguin però voler gaudir de les promocions, només s'han de posar en contacte prèviament amb l'ACCAC.

Com a oferta de llançament de la campanya, per exemple, s’hi inclouen productes llestos per servir per evitar temps i malbaratament. També hi ha una secció per als menús especials que algunes cases elaboren amb novetats alimentàries de Serhs. Finalment, també s’hi inclouen productes de temporada, com per exemple, aquest mes, coques per a les revetlles.
 

Aquests productes s'afegeixen als llistats dels tarifaris de productes d'alimentació i neteja que central de compres ha actualitzat enguany. Recordem que per tal de facilitar la compra, els associats poden consultar els llistats actualitzats de productes classificats per grups d'alimentació: fredssecs i begudeslàctics de La Fageda i tot el relacionat amb la neteja i productes de neteja EcoLabel a la intranet de l’ACCAC. L’assortit de productes compta amb més de 4.000 referències, una varietat pensada per satisfer la demanda de les instal·lacions juvenils. 
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes