Comença la campanya de l'ACCAC i JustaEnergia per rebaixar la factura de la llum i millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions juvenils amb un informe gratuït.

21/06/2018

Amb els constants canvis reguladors, és essencial revisar cada any tots els contractes d'energia elèctrica. Per aquest motiu, l’ACCAC ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa JustaEnergia, que vol facilitar l’optimització de contractes, permetre millores d’eficiències i aportar sol·lucions tècniques a partir de tres etapes:

1. Optimització de contractes:

Un equip d’enginyers especialitzats de JustaEnergia elaborarà un estudi personalitzat i gratuït als socis interessats per saber si tenen les millors condicions de contracte possible, si la comercialitzadora els està facturant el que toca, sense càrrecs extres, o si la potència contractada és la que correspon a les seves necessitats de consum. Només omplint un qüestionari i enviant una factura d’electricitat completa, les instal·lacions que ho desitgin podran, sense compromís:

- Disposar d'un informe de seguiment anual
- Optimitzar les potències contractades
- Fer un seguiment dels mercats i negociació anticipada de contractes
- Gaudir de subministraments multipunt 

2. Millores d’eficiència:

En aquesta fase, un tècnic de JustaEnergia determina la situació energètica de la instal·lació i, si s’escau, una monotorització. A continuació, s’implementa un pla de mesures sense inversió.

3. Solucions tècniques:

Finalment, l’equip d’enginyers de JustaEnergia estudia i proposa millores a les instal·lacions, que es poden finançar amb part dels estalvis obtinguts.

En els últims anys, s'està duent a terme una reforma profunda en el mercat espanyol d'electricitat que es veu reflectida a les últimes reformes legislatives. A causa de la complexitat del sector elèctric, la figura del partner energètic és cada cop més necessària en un mercat fortament regulat i sotmès a canvis constants on s'hi compten més de 200 comercialitzadores i, per això, l’ACCAC ha cregut important oferir ajuda i solucions a les instal·lacions associades.

Coneix més detalls de l'acord i dels serveis

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes