Amb el nou conveni de col·laboració entre l'Associació i Serhs Serveis, s'amplia el ventall de recursos i serveis als socis en els àmbits de la gestió, de les TIC i de projectes i equipaments.

28/09/2018

Serhs Serveis i l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) signen un acord de col·laboració per oferir solucions en matèria de gestió com les assegurances d'Asseguris, noves eines de gestió documental com el DocuGestiona o de gestió de presència dels treballadors. També s'hi integren les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (Serhs Serveis TIC) així com de projectes i equipaments (Serhs Projects), amb la seva botiga en línia de maquinària, mobiliari i parament per a la cuina, que molts dels seus associats ja coneixen.

Serhs Serveis es converteix en l’aposta segura de l’ACCAC que permeti als gestors de les instal·lacions avançar en la digitalització de la gestió. Aquesta és una de les principals apostes de l'Associació amb el programa Digitalitza't, que busca maximitzar els beneficis de les tecnologies de la informació i la comunicació amb l’eficiència que suposa el fet de poder fer-ho en xarxa. 

Aquest treball col·lectiu ha de permetre la consecució de noves perspectives i millores en el treball diari de l’ACCAC i dels associats, d’acord als estàndards d’eficiència, qualitat i garantia de Serhs Serveis. Un nou canal de diàleg permanent de totes les novetats en matèria de gestió, tecnologia i projectes i equipaments de Serhs Serveis.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes