L'aplicació del reglament del 2017 implica la realització de canvis, en major o menor mesura.

28/09/2018

L'estiu del 2017 el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat va publicar el nou Reial Decret 513/2017 pel qual es va aprovar el Reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis. L’aplicació d’aquesta normativa implica la realització de canvis, en major o menor mesura. 

Principals aspectes que cal tenir en compte: 

- El nou Reial Decret, que va entrar en vigor a finals de 2017, deroga el Reial Decret 1942/1993. 
- És d’aplicació per a totes les empreses instal·ladores, mantenidores, instal·lacions i inspeccions de sistemes, equips i components que conformen les instal·lacions de protecció activa contra incendis. També és d’aplicació, de manera destacada, per als fabricants, importadors, distribuïdors.  

- Fa especial èmfasi en la responsabilitat de les empreses pel que fa a detectar i informar-ne possibles defectes en la instal·lació, ja siguin defectes de disseny, execució o manteniment.  

- Modifica l’actual emplaçament dels extintors a les empreses.

Per a qualsevol aclariment sobre aquest assumpte, els socis de l'ACCAC poden beneficiar-se del conveni amb Previntegral, que ofereix un servei d’assistència tècnica, de formació i d’assessorament en matèria preventiva per tal de potenciar la implantació de la legislació vigent i facilitar el sistema de gestió en matèria prevenció de riscos laborals.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes