L'ACCAC té un conveni de col·laboració amb el primer grup de compres del país per a la distribució de productes alimentaris i productes de neteja.

Les instal.lacions juvenils de l'ACCAC ja poden gaudir dels serveis de Serhs Distribució, un grup amb 35 anys d'experiència i una cartera de 30.000 clients. Aquesta empresa està consolidada com una de les plataformes de distribució integral de productes més importants de Catalunya, el País Valencià i Múrcia per al sector de l’hostaleria, la restauració i les col·lectivitats. L’assortit de productes està composat per més de 4.000 referències, entre els quals destaquen els productes marca pròpia amb el segell de Quality Serhs, segell de garantia i qualitat, amb més de 230 referències.

Els socis de l'ACCAC podran gaudir d'un pla de seguiment comercial especial, aprofitant la compra on-line a través del seu web, però també amb comercials assignats que l'atendran directament per assessorar i coordinar els serveis més específics. Les compres es lliuraran amb un termini de 24 hores i es transportaran en estrictes condicions de seguretat alimentària.

Entre el catàleg de productes que es poden comprar hi ha aliments frescos (com fruita, verdura, carn i peix), secs, fleca, congelats, begudes, productes de neteja o aliments per a dietes específiques (amb certificats d'al·lèrgens). A més, per garantir la millor qualitat, Serhs informa de la traçabilitat de tots els aliments i lliura una fitxa tècnica del producte per tenir-ne tota la informació. Aquest nou acord suposarà importants avantatges en la cistella de la compra i, a banda, les cases i albergs es podran beneficiar d'altres beneficis que el grup ofereix per a empreses associades i els seus treballadors.

[+ informació]

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes