Amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Pimec posa en marxa el programa "Fem ocupació per a joves", que ofereix una subvenció a les empreses que contractin joves talents.

28/09/2018

Els socis de l'ACCAC poden sol·licitar la subvenció de fins a 4.245,6 euros per contractar jovesgràcies a aquest programa de Pimec, de qui l'Associació n'és sòcia col·lectiva. 
 

Requisits que han de reunir els nous treballadors o treballadores
Tenir entre 18 i 29 anys, titulació acreditable d’ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà, no estar cursant formació reglada, no disposar d’estudis superiors, i estar en situació de desocupació.
Característiques del programa
  1. Formalitzar un contracte laboral amb el nou treballador/a d’un mínim de 6 mesos (contracte eventual o indefinit).
  2. La retribució ha de ser la corresponent al conveni i a la categoria professional.
  3. La persona contractada ha de participar en una formació d’entre 90 i 150 hores, organitzada per Pimec, fora d’horari laboral i sense cap cost per a l’empresa. L’empresa ha de garantir la participació del treballador/a a la formació.
  4. Els perfi ls professionals definits en aquest programa seran (preferentment): administratius/ves, personal de comerç i atenció al client, logística o manipulació. Si necessites un altre perfil, posa't en contacte amb l'ACCAC perquè te n'informi. 
Requisits principals per poder participar-hi
  1. L’empresa o persona autònoma contractant ha d’estar ubicada a Catalunya.
  2. No haver acomiadat, de forma improcedent o nul·la, una persona treballadora del mateix perfi l o categoria professional, ni haver realitzat un acomiadament col·lectiu de persones treballadores en els tres mesos anteriors a la contractació.
Beneficis per a les empreses
 
  • Selecció de joves que compleixin els requisits del programa.
  • Subvenció de 707,60€ (per jornada completa), proporcional a la jornada de treball i durant 6 mesos.
  • Assessorament gratuït en tot el procés de tramitació de la subvenció.
  • Formació gratuïta a càrrec de PIMEC per als nous joves contractats/ades

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes