Equilibri alimentari i showcooking de cuina saludable
Formació teoricopràctica en què s'explicarà la importància d'una alimentació variada i saludable. Confeccionarem els menús i farem la seva anàlisi nutricional.
Data: Dimarts, 19 de febrer de 2019
Horari: de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30 h
Durada: 6 h.
On: Casa de Colònies El Puig de Balenyà
Data límit d'inscripció: 4 de febrer
Preu soci: 78,00 euros* / Preu no soci: 85,50 euros (IVA no inclòs)
* consultar descompte per al titular de la instal·lació associada
Donar un toc distintiu als nostres menús fent un anàlisis nutricional i aportant un menú molt més saludable amb productes estacionals, de proximitat i de petita producció.
Aquest curs està adreçat a gestors de cases de colònies i albergs, així com a d’altres responsables i personal de cuina.
El formador és en Xavier Beltran, tècnic superior en dietètica i nutrició, professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Forma part de l’equip d’AGAR, empresa d’assessorament alimentari. Formador habitual a les accions de l'ACCAC.
Part teòrica
Explicarem les bases d'una alimentació saludable:
Part pràctica
Observacions
- La inscripció al curs és una sol·licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol·licitada.
- Aquest curs no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries.
- Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: L’organitzador del curs no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Tripartita si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d'inici prevista del curs.
- El curs inclou el dinar a la casa de colònies, que elaboraran els propis participants.
Més informació a serveis@accac.cat - Tel. 93 412 14 37