L'ACCAC va participar en un esdeveniment que té com a objectiu reunir a empreses i profesionals del sector infantil per tal de conèixer el món de l'educació i el lleure més enllà del nostre país.

28/09/2018

English Summer, soci de l'ACCAC, va organitzar la presentació de la International Camping Fellowship per part del president John Jorgenson en la qual l'Associació hi va assistir com a representant del sector a Catalunya. 

L’ICF és l’associació mundial de professionals del sector de colònies i campaments. Amb més de 3.900 membres de 82 països d’arreu del món, agrupa propietaris d’instal·lacions juvenils, associacions i empreses dels sector de l’oci i el lleure i professionals com directors, formadors, professors i monitors.

L'acte va servir per donar a conèixer aquesta organització així com per reflexionar sobre el món de l’educació i el lleure més enllà del nostre país. Va ser una bona ocasió per compartir experiències amb altres professionals del sector i aprendre noves maneres de treballar i gestionar colònies d’estiu o colònies escolars de la mà del president de l’ICF. 

L’acte, que es va celebrar a la Direcció General de Joventut,  va comptar, a més, amb la presència de Francesc Poch, director general de l’Agència Catalana de la Joventut. Els socis interessats a conèixer aquesta iniciativa, es poden posar en contacte amb l'ACCAC.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes