Serhs Serveis ofereix condicions especials i beneficioses per a la cobertura de salut dels treballadors i treballadores de cases de colònies i albergs.

28/09/2018

Serhs Serveis i l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) han signat recentmetn un acord de col·laboració per oferir solucions en matèria de gestió com, per exemple, en l'àmbit de les assegurances. 

Ara, a més, gràcies a l’acord de col·laboració d’Asseguris i la Mútua General de Catalunya, posen a la disposició de les instal·lacions juvenils associades una nova pòlissa d’assegurança de salut de la que es podrà beneficiar el teu col·lectiu de treballadors, gaudint d’una assistència immediata, sense llistes d’espera i a un preu immillorable.

A més, amb aquest servei les cases i albergs podran contractar l'accés a la nova plataforma digital del Pla de Compensació Flexible Salary Reward, que permet triar com percebre la retribució bruta.

Amb Salary Reward es pot escollir com estalviar cada mes amb la nòmina: Dissenyar la composició de la retribució a mida o destinar una part de la retribució a la contractació de serveis, que suposaran per al treballador o treballadora un seguit d’avantatges fiscals i econòmics.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes