Saps quins riscos i com protegir-te davant de nevades i glaçades, allaus, onades de fred o ventades? No et perdis aquests consells.

Des de Protecció Civil inicia un any més la campanya de sensibilització davant dels riscos d’hivern: nevades i glaçades, allaus, onades de fred, ventades, i prevenció d’intoxicacions i d’asfíxies per ús incorrecte de calderes i escalfadors. Aquestes campanyes informen dels consells més importants davant els riscos d’hivern, els quals us poden ser útil en les vostres activitats de lleure.
 
Us posem a l’abast els consells d’autoprotecció davant els riscos d’hivern en diferents idiomes, així com material divulgatiu: cartells, fulletons, baners i material multilingüe
 
Consells davant les nevades i glaçades
interior.gencat.cat/nevades
 
Consells davant les onades de fred
interior.gencat.cat/onadadefred
 
Consells davant les allaus
interior.gencat.cat/allaus
 
Consells per a persones amb dificultats auditives
interior.gencat.cat/consellspersonessordes
 
Mesures de prevenció d’incendis forestals a l’hivern

Consells davant les intoxicacions 
interior.gencat.cat/intoxicacioestufes
 
Consells davant les ventades

 

També disposeu d’una pàgina infantil en la qual una mascota, en Risquet, explica els consells de prevenció als més petits. Hi podeu trobar ja algunes activitats i contes i que ampliaran amb informació sobre els diferents riscos:
 
Risquet, informació per a nens i nenes 
interior.gencat.cat/webinfantil

Potser t'interessa: Especial neu
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes