Els nous ginys són més visuals i estan adaptats a la nova legislació en matèria de protecció de dades.

30/01/2019

Els socis de l'ACCAC ja es poden actualitzar els ginys (widgets) del calendari i el formulari de gestió de reserves d'una manera ben fàcil i ràpid. Podran generar el codi per inserir al seu web des del mateix GestaACCAC, anant a l'apartat de configuració (dins la icona de la maleta) i a Widgets, en què també trobaran el de l'e-colònies. D'aquesta manera, tindran uns ginys actualitzats amb el nou disseny i adaptats al nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que va entrar en funcionament el 25 de maig. 

Aquesta és una de les accions que està fent l'Associació  per adaptar-se a la nova normativa. Des de l'ACCAC hem treballat per revisar i adaptar el nostre programa de gestió de reserves GestACCAC perquè els socis puguin donar obligat compliment a la nova normativa pel que fa a l'aplicatiu. També s'emmarca dins el programa Digitalitza't, que busca maximitzar els beneficis de les tecnologies de la informació i la comunicació amb l’eficiència que suposa poder fer-ho com a col·lectiu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes