Els nous ginys són més visuals i estan adaptats a la nova legislació en matèria de protecció de dades.

Els socis de l'ACCAC poden actualitzar els ginys (widgets) del calendari i el formulari de gestió de reserves d'una manera ben fàcil i ràpid per incrustar a la seva pròpia pàgina web. Poder generar el codi per inserir al seu web des del mateix GestaACCAC, anant a l'apartat de configuració (dins la icona de la maleta). D'aquesta manera, tindran uns ginys actualitzats amb el nou disseny i adaptats al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). 

Des de l'ACCAC hem treballat per revisar i adaptar el nostre programa de gestió de reserves GestACCAC perquè els socis puguin donar obligat compliment a la nova normativa pel que fa a l'aplicatiu. També s'emmarca dins el programa Digitalitza't, que busca maximitzar els beneficis de les tecnologies de la informació i la comunicació amb l’eficiència que suposa poder fer-ho com a col·lectiu.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes