Es crea un grup de treball per revisar i actualitzar el protocol que ha de protegir els infants d'abusos sexuals en el lleure.

30/01/2019

L'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) participarà en la revisió i actualització del Protocol de prevenció d'abusos sexuals en l'àmbit del lleure, promogut des de de la Direcció General de Joventut a través de la Fundació Vicki Bernadet

Des de l'inici, l'ACCAC ha format part del grup de treball del protocol, la finalitat del qual és protegir els infants d'aquesta forma de violència greu que afecta el seu desenvolupament i vulnera els seus drets. Alhora, vol propiciar conductes saludables i enriquidores entre el personal que treballa en l'àmbit del lleure i els menors.

Des de l'Associació s'ha cregut important continuar participant en aquest procés i es veu en positiu la posterior aplicació d'aquest protocol des del doble objectiu de protegir l'infant i protegir els professionals.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes