Els socis poden fer arribar a l'associació informació completa de la proposta que oferiran enguany perquè es pugui preparar la campanya d'estiu 2019.

04/03/2019

Les cases de colònies de l'ACCAC organitzen diverses propostes d'educació en el lleure de juny a setembre, que duren des d'una setmana fins a quinze dies. Activitats a la natura, de coneixement de l'entorn o colònies temàtiques d’anglès, educació emocional o equitació són algunes de les possiblitats de què els infants i joves podran gaudir durant els mesos d'estiu. I és que les cases de colònies ofereixen una gran varietat d'experiències perquè els infants i joves puguin gaudir del bon temps en espais privilegiats.

Un any més, l'ACCAC vol ser punt de trobada de les instal·lacions associades que organitzen directament colònies obertes durant el proper estiu. D'entrada, l'Associació difondrà la campanya al seu web per donar presència a l'oferta de colònies d'organització pròpia així com també la promocionarà a la resta de canals de comunicació de l'ACCAC.

Les cases de colònies i albergs que vulguin fer difusió de les seves activitats, només han de posar-se en contacte amb l'ACCAC per facilitar-los la informació. 

Potser t'interessa: Especial colònies d'estiu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cap per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes