L'ACCAC promociona les instal·lacions juvenils i la seva oferta amb una guia dirigida a la comunitat educativa.

01/04/2019

Comença la temporada de contractació de colònies escolars i ben aviat totes les escoles de Catalunya i altres entitats rebran la nova guia amb presència de totes les cases de colònies i albergs de l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC). Aquesta nova publicació les ajudarà a organitzar la seva estada a alguna de les més de 85 d’instal·lacions juvenils associades i conèixer l'ampli ventall d'opcions que ofereixen.

La guia vol ser un element de difusió i promoció fresc i proper, que traslladi les experiències que es poden viure en una instal·lació juvenil i les seves propostes. Alhora, està dissenyada per facilitar i la tasca de cerca als diferents grups a través de la personalització de l'ordre de les fitxes i de les graelles que engloben tota l'oferta. La guia també té el valor afegit d'estar pensada per allargar-ne la vida útil i poder-hi anar incorporant només les actualitzacions i, a més, està elaborada amb materials sostenibles per minimitzar l'impacte mediambiental.

Perquè buscar casa sigui tan il·lusionant com la seva estada

  • Personalitzable: Es facilita la cerca i la selecció de cases de colònies i albergs amb l'opció d'ordenar els continguts com més els convingui i compartir-los amb l'equip.
  • Reutilitzable: El disseny està pensat per allargar-ne la vida útil i reduir la petjada ecològica. S'animarà a conservar la guia i a avisar l'Associació si en futures edicions només volen rebre les actualitzacions.
  • Sostenible: Ha estat elaborada amb paper ecològic i certificat per minimitzar l’impacte mediambiental.
  • Ampliable: A través de www.accac.cat trobaran més fotografies, visites virtuals, els calendaris de disponibilitat i molt més.
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes