La central de compres ha actualitzat les tarifes que tindran vigència aquest any en productes d'alimentació i neteja.

01/04/2019

Per tal de facilitar la compra, els associats ja poden consultar els llistats actualitzats de productes classificats per grups d'alimentació: fredssecs i begudesproductes La Fageda, tot el relacionat amb la neteja i els productes Ecolabel a la intranet de l’ACCAC. L’assortit de productes compta amb més de 4.000 referències, una varietat pensada per satisfer la demanda de les instal·lacions juvenils. 

Ja fa sis anys que l'ACCAC va signar un conveni de col·laboració amb Serhs Distribució, el primer grup de compres del país per a la distribució de productes alimentaris i productes de neteja i cada cop hi ha més socis que es beneficien dels avantatges d'aquest acord. 

En el marc d'aquest conveni i per tal de garantir la millor qualitat i seguretat possible a les nostres cuines, Serhs informa de la traçabilitat de tots els aliments i té a disposició les fitxes tècniques del producte per tenir-ne tota la informació, així com dels possibles al·lèrgens. 

La central de compres millora l'atenció als socis

Amb la voluntat d'establir una atenció més directa i personalitzada amb les cases de colònies i albergs socis de l'ACCAC, Serhs amplia l'equip i les instal·lacions juvenils tindran un comercial de proximitat a la seva zona així com un referent del Servei d'Atenció al Client (SAC) per l'ACCAC, que resoldran qualsevol consulta sobre les comandes. També visitaran cadascuna de les cases de colònies i albergs per assessorar i coordinar els serveis més específics així com atendre dubtes i suggeriments. 
 

A banda, Serhs Distribució ha actualitzat recentment el seu web amb noves funcionalitats, que faciliten les comandes de productes. El portal és més intuïtiu i fàcil de fer servir, millora la navegació i la cerca de productes. A més, detalla els seus al·lèrgens i característiques de les fitxes tècniques i també disposa de noves eines de gestió pels negocis de restauració com la zona de facturació, els multillistats i els seguiment i històrics de comandes. 

També pot facilitar la feina dels gestors la funcionalitat de fer una comanda ràpida amb una cerca fàcil i el fet de poder importar i exportar les comandes en un document Excel per tal que el personal de cuina pugui revisar-les, per exemple.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes