Les cases de colònies i albergs poden millorar ara el seu màrqueting digital amb condicions especials en serveis com el disseny web, la gestió de l'e-mail màrqueting o les xarxes socials.

25/04/2019

Serhs Serveis, amb qui l'ACCAC té un acord de col·laboració, ofereix condicions especials a les cases de colònies i albergs socis per renovar el web i millorar el màrqueting digital amb la creació de continguts i gestió de les xarxes socials.

El servei Social Serhs està especialitzat en la creació, disseny, manteniment i optimització per a posicionar la marca i productes a Internet. A través, per exemple, de la creació de continguts multimèdia atractius i de la seva difusió a través dels canals òptims (xarxes socials, e-mail màrqueting,...).

Aquest acord va en la línia de l'aposta dels últims anys per la digitalització de la gestió i la millora de la presència a Internet del sector, dins el programa Digitalitza't.

Per a més informació, els associats poden posar-se en contacte amb l'ACCAC.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes