Es llença la campanya de colònies estiu 2019 amb les activitats dels socis per la propera temporada.

25/04/2019

Un any més, l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) vol ser punt de trobada de les instal·lacions associades que organitzen directament colònies obertes durant el proper estiu. I ho fa a través nova imatge del web de la campanya "Un estiu per viure i conviure". D'aquesta manera, vol potenciar l'oferta de les colònies d'organització pròpia tot utilitzant els canals de comunicació de l'ACCAC.

Les cases de colònies de l'ACCAC organitzen diverses propostes d'educació en el lleure de juny a setembre, que duren des d'una setmana fins a quinze dies. Activitats lúdiques a la natura, colònies temàtiques d’anglès, educació emocional o equitació són algunes de les possiblitats de què els infants i joves podran gaudir durant els mesos d'estiu. I és que les cases de colònies ofereixen una gran varietat d'experiències perquè els infants i joves puguin gaudir del bon temps en espais privilegiats i amb uns centres d'interès motivadors.

Les inscripcions de la campanya d'estiu amb les propostes de les cases de colònies de l'ACCAC, ja estan obertes. Moltes altres instal·lacions juvenils de l'Associació acolliran, a més, un gran nombre d’esplais i altres entitats de lleure i culturals que organitzen les seves estades en aquests espais únics.

Potser t'interessa: Especial colònies d'estiu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes