Ja s’ha publicat el document actualitzat al portal de la Generalitat de Catalunya amb els consells pràctics en matèria de prevenció, salut i cura del medi ambient.

25/04/2019

La Direcció General de Joventut ha editat, com cada any, la guia Anem preparats 2019, que és un recull de recomanacions i normatives a tenir presents per garantir un bon nivell qualitatiu de les activitats d’educació en el lleure amb menors de 18 anys i per vetllar tant per la seguretat i la integritat física dels participants com pel respecte al medi natural que les acull.

A la guia, es poden consultar els diferents consells i requeriments relacionats amb les activitats d'estiu: 

Activitats en el medi natural: Recursos i consells preventius per a fer activitats de lleure a la muntanya amb seguretat i respecte pel medi ambient.

SalutRecursos i consells preventius per a unes activitats de lleure amb les condicions sanitàries i d’higiene adequades.

Prevenció i seguretatRecursos i consells preventius per a unes activitats de lleure més segures.

Prevenció del maltractament infantilRecull de propostes, recursos i adreces per a prevenir situacions de maltractament infantil a les activitats de lleure. També hi consta el Protocol d’actuació en casos de violències masclistes en les entitats juvenils, editat pel CJB.

Normativa: Normativa que regula aspectes diversos de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Adreces i telèfons d'interèsContactes d'utilitat d'emergències i atenció ciutadana.

Potser t'interessa: Especial colònies d'estiu.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes