La caixa d'eines és una carta de recursos. Recull projectes, eines i recursos generats pels 11 Grups d'Acció Local (GAL) i ARCA.

28/06/2019

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) va acollir la presentació de la Caixa d’Eines Leader en el marc de la reunió anual del Comitè de Seguiment del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020, una molt bona ocasió per donar a conèixer les eines Leader a representants d’entitats i institucions del món rural, tant d’àmbit nacional com internacional.

L’objectiu de la Caixa d’Eines Leader és apropar els projectes, les eines i els recursos més rellevants impulsats pels Grups d’Acció Local Leader i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) a les empreses, institucions i ciutadania dels territoris rurals, a les quals poden ser de gran utilitat en la gestió del seu dia a dia. Es recullen més de 60 recursos agrupats en diferents categories segons el públic a qui s’adrecen. Per exemple, la guia La Masia sostenible. Guia pràctica per a la rehabilitació i la construcció sostenible.

Aquesta carta de recursos és el fruit de l’aposta del DARP pels projectes de cooperació dels grups d’acció local per a aquest període de programació en el marc del PDR de Catalunya 2014 – 2020, a fi de fomentar estratègies de desenvolupament i temàtiques comunes, i crear tant projectes en xarxa que permetin la realització d’actuacions conjuntes en diferents territoris com sinergies amb els projectes productius de cada zona rural.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes