El termini per a la presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria finalitzarà el 19 de juliol de 2019.

08/07/2019

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat la convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes de foment de l'economia circular, amb una dotació màxima d’1 milió d’euros, amb fons del pressupost de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) per a l'any 2019.
 
Aquesta línia de subvencions té com a objecte el foment de projectes per a l'acceleració de la transició cap a una economia més circular a Catalunya, millorant l'eficiència en l'ús dels recursos materials i desacoblant el desenvolupament econòmic global del consum de recursos. En concret, aquesta línia d’ajuts s’adreça a les empreses privades i agrupacions d’empreses privades que tinguin almenys un establiment operatiu ubicat a Catalunya.
 
Aquestes subvencions se sumen a les de projectes de nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització de projectes d'economia circular que també promou l’ARC juntament amb ACCIÓ i que enguany augmenta l’aportació. Totes aquestes línies d’ajuts formen part del paquet de mesures del Govern en la lluita davant l’emergència climàtica. Pimec ofereix un resum dels punts més destacats d'aquesta subvenció.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes