L'entitat de prevenció de riscos laborals Previntegral publica una infografia amb consells que poden ser útils a les instal·lacions juvenils.

30/10/2019

L’ACCAC creu convenient disposar d'un servei de prevenció per tal de facilitar als seus associats el compliment de les obligacions en matèria de prevenció de riscos laborals. En aquest sentit, té un conveni amb Previntegral, que ofereix un servei d’assistència tècnica i d’assessorament en matèria preventiva per tal de potenciar la implantació de la legislació vigent i facilitar el sistema de gestió.
 
Amb la voluntat de Previntegral d'assessorar les cases de colònies i albergs sobre questions relacionades amb la salut laboral, ha editat aquest cartell informatiu sobre com actuar en casos de manipulació de càrregues, en què s'explica com actuar pas a pas per afavorir una correcta postura i no malmetre ni els músculs ni l'estructura òssea a les instal·lacions juvenils.
 
Un altre dels punts forts de l'empresa, és que diposa d'una àmplia xarxa de delegacions pel territori, fet que permet establir un tracte proper amb les cases de colònies i albergs per oferir-los un servei personalitzat. Aquest 2019, a més, s'ha actualitzat l'acord i es milloren els beneficis econòmics dels socis, tant dels que ja tenen contractat el servei com dels nous clients.
 
 
Aquest servei inclou, per exemple, una avaluació inicial de riscos, un pla de prevenció, la planificacó de l’activitat preventiva o un pla d’emergència. A més, Previntegral ofereix assessorament tècnic continuat i assistència en cas d’inspecció. 
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes