Coneix les eines bàsiques per millorar la capacitat per ser potenciadors i motivadors del nostre equip de treball, a més de detectar talents i guiar-los o acompanyar-los des de la mentoria per tal d’aconseguir que cada membre de l’equip treballi amb autonomia i responsabilitat.

Data: Dimarts, 4 de febrer 2020
Horari: de 9.30 h a 15 h.
Durada: 5 h.
On: Casa de Colònies La Granja (Santa Maria de Palautordera)
Data límit d'inscripció: 24 de gener

Preu soci: : 78,00 euros* / Preu no soci: 85,50 euros (IVA no inclòs)
*consultar descompte per al titular de la instal•lació associada

BONIFICABLE INSCRIPCIÓ

Objectiu

El curs ens oferirà les eines bàsiques del lideratge ecològic i positiu. Aquest tipus de lideratge millora la nostra capacitat per ser potenciadors i motivadors del nostre equip de treball, a més de detectar talents i guiar-los o acompanyar-los des de la mentoria per tal d’aconseguir que cada membre de l’equip treballi amb autonomia i responsabilitat a l'hora de desenvolupar les seves tasques laborals. Treballarem l’estil comunicatiu i la capacitat de cohesionar i treballar en equip.

Destinataris

Aquest curs s’adreça a responsables d’instal·lacions i als responsables dels equips de monitors/es.

Professorat

El professorat prové de la casa de colònies de La Granja  a través del seu programa “Outddor Training per a empreses i organitzacions”, el qual està dissenyat per transformar l’actitud de les persones des de l’emoció i utilitzant les eines de l’educació emocional amb el “Mètode de la Granja”, amb resultats demostrats científicament. 

Programa

A través d’un itinerari pedagògic totalment vivencial, treballarem diferents habilitats (competències emocionals):

  • Treball en equip a La Missió: entendre el treball en equip. Quines són les habilitats necessàries que hem de tenir per aconseguir caminar junts i alineats cap al mateix objectiu.
  • Lideratge i auto motivació amb el cavall: com aconseguir que el teu equip treballi amb una actitud positiva? Què m’explico a mi mateix quan estic liderant? La responsabilitat: capacitat de respondre de manera autònoma d’actes i accions amb la mentoria.
  • Comunicació positiva  i assertiva: habilitat bàsica per mantenir relacions saludables amb els altres, treballar en equip, generar confiança i respecte. Activitat a sala per practicar les fórmules que la comunicació assertiva.

Observacions

  • Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: L’ACCAC no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Tripartita si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d'inici prevista del curs.
  • La inscripció al curs és una sol·licitud que no n'implica la seva confirmació.
  • La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol·licitada.
  • Aquest curs no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries
  • La casa ofereix la possibilitat de quedar-se a dinar.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

 

INSCRIU-T'HI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes