El cercador d'aquest portal web permet agrupar les instal·lacions que més us interessin i compartir la llista amb la resta de persones que organitzen l’estada.

09/12/2019

En aquest web, s'hi poden trobar més de 75 d’instal·lacions juvenils associades que ofereixen un ampli ventall d'opcions per a estades d'escoles, associacions, entitats, i lleure familiar, a més, d'un munt d'activitats per a realitzar durant tot l'any.
 
Trobar la casa de colònies que millor s’adequa a les necessitats del grup, no és una tasca fàcil, ja que s’han de tenir en compte molts factors: el nombre de places, la disponibilitat, l'accessibilitat, el règim de l'estada, etc. així que pot acabar convertint-se en un procés llarg i costós per a les persones que s'ocupen d'aquesta tasca. Per facilitar-ne la recerca, posem a l’abast de tothom la funcionalitat ‘cases preferides’ en el cercador web, amb capacitat per compartir la selecció entre mestres, monitors i organitzadors de l'estada. 

Com funciona l'opció ‘cases preferides’?

Es tracta d’una eina que permet seleccionar les cases que s’ajusten a les vostres preferències i les agrupa perquè les pugueu consultar quan ho desitgeu.

Fer servir l'opció ‘cases preferides’ és molt senzill, ja que no requereix cap instal·lació prèvia, ni donar d’alta cap servei. Només cal que accediu al cercador web d’instal·lacions, que trobareu en aquest mateix portal:   
 
  1. A la pàgina 'cases de colònies i albergs' trobareu un mapa amb les ubicacions de tots els allotjaments, i sota, cadascuna de les cases i albergs destacats amb la informació completa.   
  2. Amb el menú vertical que teniu a l’esquerra de pàgina, podreu filtrar les vostres preferències: població, nombre de places, accessibilitat, règim d’estada, activitats que voleu realitzar, etc...  
  3. En accedir a cadascuna de les fitxes de les cases, trobareu l’opció ‘afegir a preferides’
  4. Premeu per guardar-la!
  5. Per consultar el llistat de les instal·lacions que heu anat triant, només heu de clicar el botó cases preferides que trobareu just a sobre del mapa.
 
Qui la pot fer servir?
Aquesta eina és en línia i molt fàcil de fer servir. Està dissenyada per facilitar la cerca dels diferents allotjaments que ofereixen estades de colònies i sortides. Aquesta funcionalitat pot ser molt útil per poder compartir la llista de cases amb la resta de companys, i així, reduir les opcions per a fer la tria definitiva. 
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes