L'ACCAC comença el gener amb més contingut dins la proposta de cursos de formatius per a les instal·lacions juvenils associades.

18/12/2019

El Pla de formació de l'ACCAC, que va arrencar a principis de novembre, seguirà oferint sessions i tallers pràctics sobre temes específics fins al mes de febrer, que permetran abordar les necessitats de les cases per fer front als reptes del sector i al context actual. Per aquest motiu, l'ACCAC ofereix cada any una proposta d'accions formatives específiques per a professionals que dirigeixen les instal·lacions i hi treballen, tenint en compte les seves necessitats.

L’evolució permanent del món de l’educació en el lleure i les colònies escolars al nostre país porta a les cases de colònies i albergs a un procés de millora continua que els permeti actualitzar els seus coneixements i habilitats, com ara en àmbits com la gestió de recursos, sostenibilitat a les cuines i la prevenció de riscos. I és que, les necessitats formatives dels treballadors del sector comprenen àrees molt heterogènies i, en aquest sentit, el pla formatiu té en compte els diversos requeriments. 

Durant el mes de gener i febrer 2020, s'impartiran les següents sessions i tallers que enguany proposa l'ACCAC: 
 

Taller de cuina sostenible | 9 de gener 2020

La gestió sostenible de les pimes: la igualtat i la responsabilitat social | 16 de gener 2020

Prevenció i abordatge de l'abús sexual infantil | 28 de gener 2020

Lideratge d'equips ecològic i positiu | 4 de febrer 2020

 

En tots els casos, les accions programades estan enfocades a l'activitat, funcionament i gestió de les cases de colònies, i són impartides sempre que és possible per col·laboradors habituals de l'ACCAC, amb experiència directa en les instal·lacions juvenils; és a dir, professionals amb coneixement sobre el dia a dia de les cases i albergs.

Les formacions són bonificables amb el crèdit que assigna el Ministeri de Treball i Seguretat Social, gestionat a través de la Fundació Tripartita, (quotes de cotització de la Seguretat Social). A més, amb l'objectiu que els cursos siguin el màxim d'accessibles als socis, també es preveuen descomptes per als titulars o empleats que no puguin gaudir d'aquesta bonificació.

Aquelles instal·lacions que tinguin interès en alguna temàtica en concret, poden proposar-la perquè es pugui tenir en compte en futurs plans formatius.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes