Gestionar el vostre negoci seguint les normes d’higiene és essencial per garantir la seguretat de tot allò que prepareu i serviu en el vostre establiment.

28/01/2020

El compliment de les normes generals d'higiene dels productes alimentaris i els procediments per verificar el seu compliment constitueixen una base sòlida per garantir la seguretat alimentària. El principi clau és que totes les persones que treballen en l’establiment han de garantir unes pràctiques higièniques, això és possible amb una bona formació del personal.

Separar els aliments cuinats dels crus

Els aliments cuinats han d’estar en tot moment separats dels aliments crus per evitar les contaminacions encreuades, ja sigui per contacte directe o a través dels estris, les mans.

Conservar els aliments tapats: Els aliments s’han de mantenir tapats per evitar que es contaminin.

Podeu completar aquesta informació, accedint a la resta d'informació de la campanya "Les 4 normes de la seguretat alimèntaria" a través d'aquests vídeos explicatius

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cap per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes