Cal cuinar els aliments crus a la temperatura adient, amb especial atenció amb la carn, pollastre, ous i peix.

27/01/2020

El compliment de les normes generals d'higiene dels productes alimentaris i els procediments per verificar el seu compliment constitueixen una base sòlida per garantir la seguretat alimentària. El principi clau és que totes les persones que treballen en l’establiment han de garantir unes pràctiques higièniques, això és possible amb una bona formació del personal.

Coeu amb seguretat

Coure a la temperatura adequada és necessària per eliminar els microorganismes.

Reescalfar correctament és necessari per eliminar els possibles microorganismes que s’han mantingut durant la conservació de l’aliment.

Podeu completar aquesta informació, accedint a la resta d'informació de la campanya "Les 4 normes de la seguretat alimèntaria" a través d'aquests vídeos explicatius

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cap per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes