Els microorganismes proliferen molt ràpidament si deixem els aliments a temperatura ambient, per això cal refredar-los per sota de 4º C.

25/01/2020

El compliment de les normes generals d'higiene dels productes alimentaris i els procediments per verificar el seu compliment constitueixen una base sòlida per garantir la seguretat alimentària. El principi clau és que totes les persones que treballen en l’establiment han de garantir unes pràctiques higièniques, això és possible amb una bona formació del personal.

Refredar: L'emmagatzematge refrigerat

Conservar el menjar fred ajuda a evitar la proliferació de microorganismes.

El menjar que acabem de preparem no el podem deixar MAI a temperatura ambient durant més de dues hores perquè hi poden proliferar els microorganismes, s’ha de refrigerar el més aviat possible.

Podeu completar aquesta informació, accedint a la resta d'informació de la campanya "Les 4 normes de la seguretat alimèntaria" a través d'aquests vídeos explicatius

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes